YarnbagYARNBAG

Scheepjes Cahlista Studio Pack

€ 104.95

Verzending € € 3.95 (gratis vanaf € 50,-)

Het Scheepjes Studio Pack is een ware starterspack voor iedere creatieveling. Werk jij ieder project tot in detail uit of ontwerp je zelf graag haak- en breipatronen? Dan is dit een ware must-have moodboard voor in jouw hobby hoek.

Het Studio Pack bevat 109 kleuren Cahlista à 10 gram. Zo krijg je een goede indruk van iedere bol Cahlista garen. Verder ontvang je 2 magneetborden, om al je ideeën en creativiteit op los te kunnen laten (70 x 40 cm & 40 x 30 cm). Het grote magneetbord kan je eenvoudig aan de muur bevestigen en het kleine bord heeft een handzaam formaat die je makkelijk van kamer naar kamer mee kan nemen.

Met de magneet clips kan je patronen, proeflapjes, bolletjes wol en nog veel meer op jouw inspiratiebord bevestigen. Daarnaast ontvang je kleurenstaaltjes van alle 109 Cahlista kleuren! Zo kan je alle kleuren mooi met elkaar vergelijken en selecteren welke kleurencombinaties jij in het haak- of breiproject gaat gebruiken. Ook bevat dit pakket zelfklevende magnetische plakstrips, die je ook nog op maat kan knippen! Zo kan je ervoor kiezen om alle kleuren uit de kleurenstalen los te knippen en een klein stuk zelfklevend magneet strip er achter te plakken. Verder bevat dit monster pakket een metalen opbergblik met Scheepjes opdruk.

De complete luxe verpakking zorgt ervoor dat het Scheepjes Studio Pack een feestje is om uit te pakken. Tip: Ook erg leuk om cadeau te geven aan een Scheepjeswol fan!

Dit pakket bevat:

  • 109 kleuren Cahlista garens à 10 gram
  • Cahlista kleurstaaltjes van alle 109 kleuren
  • 2 x magneetborden (70 x 40 cm & 40 x 30 cm)
  • 4 x Magnetishe plakstrips (voor de kleurstalen)
  • 10 x Magneet clips met Scheepjes opdruk
  • 1 x opbergblik met Scheepjes opdruk