YarnbagYARNBAG

Betaalmogelijkheden

Nederlandse klanten kunnen eenvoudig betalen door middel van iDeal en Belgische klanten met Bancontact/Mister Cash. Omdat online shoppen steeds meer de norm wordt en er vele nieuwe webwinkels bijkomen, is het belangrijk dat je er zeker van bent dat je op een veilige manier kunt winkelen. Bij Yarnbag winkel je altijd in een beveiligde omgeving. Wij zorgen ervoor dat al jouw persoonlijke gegevens veilig worden bewaard. Daarnaast worden jouw gegevens nooit verstrekt aan derden. Zo ben je er altijd zeker van dat je op een veilige manier kunt shoppen bij Yarnbag.

De beveiligde omgeving voor veilig betalen bij Yarnbag kun je herkennen aan het slotje in de adresbalk van de pagina. De adresbalk kleurt groen.

Verder raden wij je aan om je inloggegevens niet aan anderen te verstrekken. Zo ben je er zeker van dat niemand misbruik kan maken van jouw account.

IDEAL

Met iDEAL betaal je je bestelling direct vanaf je bankrekening. Je kunt met IDEAL betalen als je in het bezit bent van een Nederlands bankrekeningnummer.

Bancontact/Mister Cash

Bancontact/Mister Cash is een gangbare betaalmethode in België. Met Bancontact (Voorheen bekend als Bancontact/Mister Cash) kunnen Belgische rekeninghouders online aankopen doen middels hun bankpas. De veiligheid en betrouwbaarheid zijn absoluut gegarandeerd.

verzenden