YarnbagYARNBAG

Over ons

Bigger, better & bolder

Ook wol kan bigger, better & bolder en dat laat Yarnbag graag zien! Yarnbag is een jong initiatief dat wol graag kennis laat maken met een nieuw tijdperk. Creativiteit, liefde voor breien en haken en het verlangen naar vernieuwing bracht het Yarnbag team samen. Yarnbag wilt het brede brei-en haakpubliek samen brengen, jong en oud op één platform.

Aanbod

Met veel trots presenteert Yarnbag haar zorgvuldig geselecteerde aanbod. Dit wordt met zorg samengesteld, waarbij de laatste trends en musthaves centraal staan. Daarnaast vertellen wij graag achtergrondverhalen van wolsoorten, technieken en trends.

Gemak

Online winkelen is tegenwoordig van alle gemakken voorzien. Snel en makkelijk navigeren, wat je ook zoekt. Belangrijke productinformatie is bij de hand en inspiratie ideeën liggen één muisklik verder. Achter de schermen wordt continu gewerkt aan een prachtige webshop en inspiratie platform. Heb je tips voor ons? Laat het ons weten via onze social kanalen.

Kamer van Koophandel

Yarnbag is ingeschreven bij de Nederlandse Kamer van Koophandel onder nummer 68052243. Het bijbehorende BTW-nummer is: NL210337229.B01. Het postadres is Lelieberg 25, 4708 LL Roosendaal. (Let op: dit is geen bezoekadres)

Love, Yarnbag

about_us